17.6 C
Athens

Super League 2: Χανιά και Αστέρας Βλαχιώτη σόκαραν με ανατροπή ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟ Β’

Ήττα με ανατροπή στην Κρήτη και με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων γνώρισε η ΑΕΚ Β’ από τα Χανιά.  Η Ένωση προηγήθηκε στο 49ο λεπτό με πέναλτι του Γιιούση και κρατούσε το 0-1 ως το 80΄, όταν και ισοφάρισε ο Κολλά, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τριανταφυλλάκος έστειλε την ομάδα της Κρήτης στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με παιχνίδι περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός Β’ συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (0-2-2) καθώς γνώρισε βαριά ήττα με ανατροπή στη Σπάρτη από τον προτελευταίο της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου, Αστέρα Βλαχιώτη με 3-1.

Ο Αλμπάνης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 3′ αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Σοκολάροφ στο 42΄, κι ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες από το 40΄ λόγω της αποβολής του Νταμπίζα. Στο 64΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπούζα και αφού στο 83΄ το σουτ του Καρβούνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βλαχιώτη, ο Σιντορένκο στο 90΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για τον Βόρειο Όμιλο, ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Ξάνθη στη Μαγνησία με 1-0. Οι Ακρίτες που είχαν δοκάρι με τον Αλί Μπαμπά στο 33′, απομακρύνθηκαν κι άλλο από την κορυφή και χάνουν το τρένο για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Super League. Το γκολ της νίκης για τους Βολιώτες σημειώθηκε στο 89′ από τον Βερνάρδο με κεφαλιά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (12/3)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός Βόλου – Ξάνθη 1-0

Ολυμπιακός Β’ – Ηρακλής 0-0

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αστέρας Βλαχιώτη – Παναθηναϊκός Β’ 3-1

Χανιά – ΑΕΚ Β’ 2-1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς