19.9 C
Athens

Σάσα: Να απολαύσουμε τα πλέι οφ, ελπίζω σε καλό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ στη Super League 1, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει στη μάχη που δεδομένα θα δώσει για την Ευρώπη.

Ο Λούκας Σάσα σε δηλώσεις του στη ΝΟVA ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του έδωσε τα πάντα για να είναι στο μίνι πρωτάθλημα των play-off και τώρα πρέπει να το απολαύσει, ενώ έδωσε το σύνθημα για ένα καλό αποτέλεσμα στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τα πλέι οφ είναι το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, δουλέψαμε σκληρά, παλέψαμε σκληρά, όλη τη διάρκεια της σεζόν για να φτάσουμε εδώ, είμαστε λοιπόν στα πλέι οφ, περιμένω ότι θα γίνουν δέκα δυνατά και ωραία παιχνίδια.

Είμαστε καλά σαν ομάδα, έχουμε αποδείξει το τελευταίο διάστημα ότι βελτιωνόμαστε, ότι προοδεύουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Αυτό ελπίζω ότι θα κάνουμε και στα πλέι οφ, να τα απολαύσουμε. Με τον Ολυμπιακό είτε στην έδρα μας, είτε στην έδρα του είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε καλά, πάμε όμως για να αποδείξουμε τη φόρμα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς