19.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Επιστροφή των βασικών μονάδων στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Άρη

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους την ήττα στο Χαριλάου, αλλά ο Μαρτίνς κράτησε αυτά που ήθελε και σημείωσε όσα πρέπει να αλλάξουν ενόψει της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος της Super League 1

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή από τον Άρη, σταματώντας για άλλη μία χρονιά το αήττητο σερί του στη Θεσσαλονίκη. Τον Απρίλιο του 2021 ήταν ο ΠΑΟΚ που τον νίκησε στα Play-off και του στέρησε το αήττητο και φέτος οι Κίτρινοι της Θεσσαλονίκης χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα.

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους αυτό το ματς, αλλά ο Μαρτίνς κράτησε αυτά που ήθελε και σημείωσε όσα πρέπει να αλλάξουν ενόψει της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος της Super League 1 και οι παίκτες μοιάζουν αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το «δεξί» απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα του Μπούργος, την οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν για δεύτερη σερί φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας.

https://athlosnews.gr/den-teleiose-tipota-to-minyma-ton-archigon-tou-olybiakou-enopsei-tis-premieras-ton-plei-of/

Στα αγωνιστικά πλάνα ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τις βασικές μονάδες της άμυνας (Μανωλάς, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ), ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι στο Χαριλάου.

Από εκεί και πέρα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, παρόλο που ο Τικίνιο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής διεκδικούν επί ίσοις όροις και οι Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πάντως, στα άκρα της επίθεσης για το αυριανό (13/03, 19:00) παιχνίδι φαίνεται πως θα βρεθούν ξανά οι Γκάρι Ροντρίγκες και Γιώργος Μασούρας, με τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά στα χαφ σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα από τον Μαρτίνς, που θέλει να δει νεύρο και αντίδραση από την ομάδα του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς