17.6 C
Athens

Τούχελ: Όσο έχουμε φανέλες και πούλμαν θα είμαστε παρόντες

Η κατάσταση στην Τσέλσι μετά τις κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ουσιαστικά την απαγόρευση πώλησης των Λονδρέζων είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική, με τους Μπλε πάντως να μην επηρεάζονται σε αγωνιστικό επίπεδο και να φεύγουν με το τρίποντο χθες βράδυ από την έδρα της Νόριτς.

Σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ, οι παίκτες του και ο ίδιος θα είναι παρόντες και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό «όσο υπάρχουν φανέλες και το πούλμαν», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, παρόλο που παραμένει θολό το τοπίο ενόψει της επόμενης σεζόν, ειδικότερα από τη στιγμή που η ομάδα του δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές, να ανανεώσει συμβόλαια αλλά και να πουλήσει παίκτες. Με μία λέξη: αδιέξοδο!

https://athlosnews.gr/i-tselsi-tha-zitisei-apo-ti-vretaniki-kyvernisi-chalarosi-ton-kyroseon/

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούχελ:

«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν είχα αμφιβολίες, αλλά είχα και μεγάλη εμπιστοσύνη. Σε δύσκολες συνθήκες πήραμε πολλά αποτελέσματα και είχαμε καλές εμφανίσεις, ώστε να μπορούμε να εμπιστευτούμε την νοοτροπία μας και την κουλτούρα του συλλόγου.

Επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο. Όσο θα έχουμε φανέλες και ένα πούλμαν, θα είμαστε παρόντες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς