15 C
Athens

Λο: Τεράστια νίκη κόντρα σε μία τόσο υψηλού επιπέδου ομάδα όπως ο Ολυμπιακός

Η Άλμπα Βερολίνου πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο ματς της στη σεζόν χθες βράδυ στη «Mercedes Benz Arena» απέναντι στον Ολυμπιακό, που είδε τους Γερμανούς να βρίσκουν μεγάλα σουτ από την περιφέρεια χωρίς αυτός να έχει την ίδια ένταση, ενέργεια και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του.

Ήττα-πισωγύρισμα για τους Πειραιώτες, σπουδαίο αποτέλεσμα για τους Γερμανούς, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή, τουλάχιστον από τη γραμμή του τριπόντου, Μάοντο Λο να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη νίκη είναι τεράστιας αξίας επειδή ήρθε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως χαρακτήρισε αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς απέναντι σε μια τόσο υψηλού επιπέδου ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, η οποία παίζει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε σε όλο το ματς με την ίδια ενέργεια και τον ίδιο ρυθμό και στο τέλος ανταμειφθήκαμε», είπε αρχικά ο Λο.

Κλείνοντας, ανέλυσε εκτενέστερα τις λεπτομέρειες που τους οδήγησαν στο θετικό αποτέλεσμα: «Προετοιμαστήκαμε καλά γι’ αυτόν τον αγώνα, είχαμε 4-5 μέρες με προπονήσεις, οι οποίες μας ανανέωσαν. Ήμασταν σε θέση να παίξουμε με ενέργεια κι η νίκη που ήρθε είναι σπουδαία. Θεωρώ πως κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα, παίξαμε με ρυθμό και ήμασταν ικανοί να δημιουργήσουμε ανοικτά σουτ και φάσεις κοντά στο καλάθι. Όλα μας πήγαν καλά απόψε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς