12 C
Athens

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β’ 1-0: Ο Μπάλλας χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλούς

Με μια μέρα καθυστέρηση (αναβολή λόγω σφοδρής χιονόπτωσης και επιβαρυμένου αγωνιστικού χώρου), η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλία και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 1-0 για την 23η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο.

Οι Καρδιτσιώτες πλησίασαν στους 9 βαθμούς την πρωτοπόρο Βέροια η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη αξιοποιώντας μια εκτέλεση φάουλ. Ο Μπουργάνης απέκρουσε σε πρώτο χρόνο, αλλά ο Μπάλλας βρέθηκε στη σωστή θέση και πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το 1-0 από κοντά. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος αλλά ο Μπουργάνης άντεξε, ενώ συνολικά οι Ασπρόμαυροι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί απέναντι στην εστία του Γκέκα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας (73′ Καρρίκι), Πλέγας (66′ Κουτσιανικούλης), Δημούτσος (82′ Καρανίκας), Μπενγκόα (82′ Πολίτης), Μπραμπίγια (66′ Βιδάλ), Γκίνη

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Καλουτσικίδης (72′ Τσοπούρογλου), Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Σαλαμούρας, Ουεντραόγκο, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (32′ λ.τ Χατζηστραβός), Τζίμας (72′ Πανίδης), Κούτσιας (72′ Γκορντεζιάνι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς