27.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Κάταγμα στο δάχτυλο ο Μπράουν, «τρέχει» να προλάβει Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια δύσκολη πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου απέναντι στον Κέρκη στη Σάμο ωστόσο οι Ασπρόμαυροι μετρούν μια απώλεια. Ο Αντρέ Μπράουν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του.

Τη Δευτέρα (14/3, 20:00) οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Ρέντη σε ένα κομβικό ντέρμπι βαθμολογικά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος ειδικά από τη στιγμή που μετρούν ήδη μια ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Καναδός κεντρικός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι ωστόσο η συμμετοχή του πιθανότατα θα κριθεί ανήμερα του αγώνα. Προφανώς και τη συγκεκριμένη στιγμή ο χρόνος δεν είναι υπέρ του, οπότε ο Γιάννης Καλμαζίδης θα κληθεί να εξετάσει και τις εναλλακτικές του.

Σε περίπτωση που ο 31χρονος δεν είναι έτοιμος, τότε στο πλευρό του Πετρέα θα αγωνιστεί ένας εκ των Τακουρίδη ή Γάτση ενώ θα μείνει ανοιχτή μια θέση ξένου και έτσι ο Μπαρνς θα αποτελέσει μια πρόσθετη εναλλακτική στα άκρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς