21.8 C
Athens

Άλμπα – Ολυμπιακός: Στο Βερολίνο με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει πλέι οφ

Ανήμερα των 97ων γενεθλίων του ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό του και να κερδίσει μία κρίσιμη παρτίδα ενόψει των play-off της Ευρωλίγκας στην πρωτεύουσα της Γερμανίας

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε το βράδυ (10/03, 21:00) από την Άλμπα στο Βερολίνο με στόχο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στη Euroleague και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ, θέλοντας παράλληλα να εκμεταλλευτεί τα δώρα της Μπασκόνια και του Ερυθρού Αστέρα από την περασμένη Τρίτη.

Ανήμερα των 97ων γενεθλίων του ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το καλύτερο δώρο στον εαυτό του και να κερδίσει μία κρίσιμη παρτίδα στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, μία χώρα που του ταιριάζει μετά και την πρόσφατη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο.

Δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών οι Ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της μαχητικής, ανεβασμένης και πάντα επικίνδυνης Άλμπα, ώστε να «αγγίξουν» την τρίτη θέση και να πάρουν τεράστιο προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play-off.

Τζάμπολ στις 21:00 με διαιτητές τους Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς