19.1 C
Athens

Ημέρα αποχωρήσεων για τα «Τρία Λιοντάρια» (vid)

Την αποχώρησή τους από την Εθνική Αγγλίας ανακοίνωσαν σήμερα οι Τζέιμι Βάρντι και Γκάρι Κέιχιλ ενημερώνοντας σχετικά τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ

Έπρεπε να περάσουν 28 ολόκληρα χρόνια για να δούμε μια σημαντική επιτυχία σε εθνικό επίπεδο για την Αγγλία η οποία με ένα νεανικό σύνολο κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να καταλάβει την τέταρτη θέση στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ωστόσο η επόμενη μέρα περιλαμβάνει αποχωρήσεις, με τον πρώτο που άνοιξε το κύμα των αποχωρήσεων να είναι ο Τζέιμι Βάρντι. Ο επιθετικός της Λέστερ αποφάσισε να πει «αντίο» ολοκληρώνοντας την παρουσία του με 26 εμφανίσεις στην Εθνική καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Λέστερ, αλλά και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του όπως ενημέρωσε τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ.

Τη σκυτάλη από τον Βάρντι πήρε ο Γκάρι Κέιχιλ με τον 32χρονο αμυντικό να υποστηρίζει από την πλευρά του πως είναι η κατάλληλη στιγμή έπειτα από 36 συμμετοχές και 5 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος. «Είμαι υπερήφανος που εκπροσώπησα τη χώρα μου σε μεγάλες διοργανώσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς