22.7 C
Athens

ΠΑΟΚ – Γάνδη: Η πρώτη δοκιμασία με φόντο την οκτάδα, τα πλάνα του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε (10/03, 19:45) κόντρα στη Γάνδη στην Τούμπα για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League θέλοντας να πάρει σκορ πρόκρισης για την επόμενη φάση ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Βέλγιο

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απόψε (10/03, 19:45) κόντρα στη Γάνδη στην Τούμπα για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League θέλοντας να πάρει σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Βέλγιο και να δώσει πολύτιμους πόντους στην Ελλάδα στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην 16η θέση της κατάταξης της UEFA.

Ο Δικέφαλος του Βορρά που θα παραταχθεί με όλα του τα διαθέσιμα όπλα, πλην του τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, θέλει με τη δύναμη του κόσμου του να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών και ποιοτικών Βέλγων που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διεκδικούν μέχρι και τον τίτλο στο πρωτάθλημα της χώρας τους που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι Βέλγοι πιθανότατα θα αγωνιστούν χωρίς το βαρύ τους πυροβολικό, Τισουνταλί, με τον Μαροκινό να έχει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά να ταξιδεύει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα, σε αυτήν αναμένονται να βρίσκονται οι:

Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύραντζης, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Α.Ζίβκοβιτς και Άκπομ σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Για τους Βέλγους η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η παρακάτω:

Ρουφ – Χάνσε Όλσεν, Τορουνορίγκα, Ενγκαντέου – Φορτούνα, Κουμς, Χιουλσάγκερ, Ντε Σαρτ, Σαμαϊς – Ντεπουάρτ και Μολέντ με τριάδα στην άμυνα.

Διαιτητής ο Πολωνός Φρανκόφσκι, με τη σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας να είναι προγραμματισμένη για τις 19:45 ώρα Ελλάδος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς