18 C
Athens

Παρί: Ο Αλ Κελαϊφί έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών και ο Ποτσετίνο είδε φάουλ στο πρώτο γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης με την κλάση και την… αρχοντιά των Μπενζεμά – Μόντριτς πέτυχε μία από τις πιο επικές ανατροπές στη σύγχρονη ιστορία του Champions League πετώντας εκτός οκτάδας τη θλιβερή Παρί που ενώ είχε την πρόκριση στα χέρια της μέχρι το 61′ την πέταξε στα σκουπίδια ή μάλλον στα πόδια του Γάλλου «φονιά» των Μαδριλένων που με το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης έστειλε τη Βασίλισσα εκεί που ανήκει. Στους κορυφαίους των κορυφαίων!

Ωστόσο, όπως είναι λογικό (και) η φετινή «σφαλιάρα» στην Ευρώπη δεν έκατσε καθόλου καλά στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος μέσα σε όλα έχει να αντιμετωπίσει και τα θέματα με το νόμο καθώς κινδυνεύει μέχρι και με φυλάκιση!

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων εισέβαλλε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους επιτέθηκε φραστικά μετά τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ζητώντας το λόγο που δεν δόθηκε φάουλ στη φάση του πρώτου γκολ του Μπενζεμά πάνω στον Ντοναρούμα.

Σε ένα κανονικό και καθόλα νόμιμο τζαρτζάρισμα φάουλ «είδε» και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που δεν μπορεί να διαπρέψει με τίποτα στο Παρίσι και ήδη λογίζεται ως «ξένο σώμα» στην ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι τα γκολ έτσι όπως τα δεχθήκαμε. Το VAR ουσιαστικά μέτρησε το πρώτο γκολ. Είναι απίστευτο. Είναι αδιανόητο να το αποδεχθείς γιατί ήταν ξεκάθαρο φάουλ. Δεν παραπονιέμαι, αλλά γενικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Είναι απογοητευτικό γιατί η εικόνα του αγώνα άλλαξε από αυτή τη διαιτητική απόφαση. Με αυτή την απόφαση, η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε στην ανατροπή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς