29.3 C
Athens

Ναράνχο: «Παίξαμε σαν ομάδα»

«Όταν βρήκαμε ρυθμό δείξαμε τις δυνατότητές μας» επισήμανε η Κατερίνα Γιώτα

«Η ομάδα ανταποκρίθηκε τέλεια για πρώτο παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που οι περισσότερες παίκτριες παίζουν στην μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας. Είχαμε συγκέντρωση, παίξαμε σαν ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκιγιέρμο Ναράνχο μετά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος των Γυναικών κόντρα στην Ιταλία, στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων.

Στο ίδιο… μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Κατερίνας Γιώτα: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι και ήταν λογικό να υπάρχει άγχος. Δεν είχαμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλό μας αλλά όταν βρήκαμε ρυθμό δείξαμε τις δυνατότητες μας».

Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση σχολίασε: «Ακολουθήσαμε την τακτική του κόουτς και νικήσαμε. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θα πιστεύω ότι θα το δείξουμε στη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Κύπρο την οποία γνωρίζουμε από τα φιλικά που δώσαμε στην Πορταριά. Θα είναι όμως διαφορετικό το αυριανό ματς καθώς είναι επίσημο».

Καλύτερο πρόσωπο περιμένει από την Εθνική και η Σία Τοτσίδου: «Νικήσαμε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα το δείξουμε. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Ιταλίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς