21.5 C
Athens

Super League 2: Η ΑΕΛ έμεινε όρθια στη Βέροια, βαριά ήττα του Ολυμπιακού Β’ στις Σέρρες (vid)

Και το δεύτερο φετινό ντέρμπι στον Βόρειο όμιλο ανάμεσα σε Βέροια και ΑΕΛ έληξε δίχως νικητή καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στην πόλη της Ημαθίας.

Όπως και στον πρώτο γύρο δεν μπόρεσε καμιά εκ των δύο να επικρατήσει με τη μεν Βέροια να χάνει πέναλτι με τον Πασά για το 2-1 (απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος) και στη συνέχεια να βλέπει τον Μούργο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από δύσκολη γωνία και με κενή εστία αφού ο Σουλούκος είχε κάνει κακή εκτίμηση στη φάση.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Ανυφαντάκη στον πάγκο της Ξάνθης οι Ακρίτες έμειναν στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου στα Πηγάδια, ο Ηρακλής σκόρπισε με 4-0 τον Απόλλωνα Λάρισας ενώ ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 4-0 του Ολυμπιακού Β’ στις Σέρρες. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 ενώ η ομάδα των Σερρών που έκανε βήμα παραμονής πέτυχε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος κόντρα στους Ερυθρόλευκους που αγωνίζονταν από το 80′ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ξενιτίδη.

Στον Νότιο Όμιλο ο Παναθηναϊκός Β’ έμεινε στο 0-0 με τον Εργοτέλη στον Ασπρόπυργο, η ΑΕΚ Β’ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα ενώ ο Ηρόδοτος πήρε νίκη-ανάσα με 3-0 απέναντι στο Αιγάλεω.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βέροια – ΑΕΛ 1-1

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β’ 4-0

Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας 4-0

Απόλλων Πόντου – Τρίκαλα 3-0

Ξάνθη – Νίκη Βόλου 0-0

Θεσπρωτός – Αλμωπός 0-3

Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ και Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου.

 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΚ Β’ – Διαγόρας 0-1

Επισκοπή – Ζάκυνθος 1-0

Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Κηφισιά – Χανιά 1-0

Παναθηναϊκός Β’ – Εργοτέλης 0-0

Ρόδος – Ιεράπετρα 1-2

Ηρόδοτος – Αιγάλεω 3-0

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Καλλιθέα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς