21.5 C
Athens

Η οικογένεια Μελισσανίδη προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ύψους των 5 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε η οικογένεια Μελισσανίδη με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά την έγκριση της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση του 80% των μετοχών της ΑΕΚ στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήρθε και η πρώτη εισροή χρημάτων για την αύξηση του ΜΤΚ της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (9/03) η Ένωση, μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας εισέρρευσαν 5 εκατ. ευρώ από την εταιρεία «DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD», συμφερόντων του Γιώργου Μελισσανίδη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Νέα αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, που έλαβε χώρα στις 3/3/2022.

Το ποσό της ανωτέρω αύξησης καλύφθηκε ολοσχερώς από τη μέτοχο DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD, συμφερόντων Γεωργίου Μελισσανίδη.

Μετά την ανωτέρω αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται σε έντεκα εκατομμύρια εκατόν τριάντα χιλιάδες εφτακόσια ευρώ (11.130.700,00) ευρώ και διαιρούμενο σε ένα εκατομμύριο εκατό δεκατρείς χιλιάδες εβδομήντα (1.113.070) μετοχές ονομαστικής αξίας 10,00 ευρώ έκαστη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς