21 C
Athens

ΑΕΚ: Επιμένει στη σέρβικη αγορά και εξετάζει τον Γιοκάνοβιτς για τον πάγκο

Μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη μόλις τέσσερις μήνες μετά την υπογραφή του, η ΑΕΚ βρίσκεται για άλλη μία χρονιά (πέμπτη συνεχόμενη) σε αναζήτηση προπονητή εν μέσω της σεζόν με φόντο περισσότερο την καλοκαιρινή προετοιμασία και όχι τόσο την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς στα play-off.

Η Ένωση που πλέον κινδυνεύει να μείνει μέχρι κι εκτός Ευρώπης φαίνεται να έχει τον Φερνάντο Σάντος ως πρώτο στόχο στη λίστα της, με τον πολύπειρο Πορτογάλο τεχνικό και παλιό της γνώριμο, πάντως, να έχει σε πρώτο πλάνο την πρόκριση με την εθνική του ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ μέσω των μπαράζ του Μαρτίου.

Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ψαχτούν για εναλλακτικές λύσεις, με το όνομα του Σέρβου Σλάβισα Γιοκάνοβιτς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα που έχει ήδη δημιουργηθεί.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» που τονίζει ότι από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχει δοθεί ήδη η εντολή για διερευνητικές επαφές με τον προπονητή που έφυγε κακήν κακώς από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέσα στο 2021 και έχει προπονήσει, μεταξύ άλλων, τις Παρτιζάν και Φούλαμ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς