23.5 C
Athens

Θάντερ – Μπακς 115-142: Γιάννης από άλλον πλανήτη «σκόρπισε» την παρέα του Ποκουσέφσκι (vid)

Με τον Γιάννη να πετάει ξανά φωτιές στην επίθεση και να τελειώνει το ματς με 4/4 τρίποντα και συνολικά 39 πόντους οι ανεβασμένοι Μπακς επιβλήθηκαν άνετα των Θάντερ στην Οκλαχόμα με 142-115

Με τον Γιάννη να πετάει ξανά φωτιές στην επίθεση και να τελειώνει το ματς με 4/4 τρίποντα και συνολικά 39 πόντους οι ανεβασμένοι Μπακς επιβλήθηκαν άνετα των Θάντερ στην Οκλαχόμα με 142-115 σε ένα ματς που ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι κατέγραψε μία ακόμη θετική εμφάνιση έχοντας 13 πόντους σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 39 πόντους έχοντας 4/4 εύστοχα τρίποντα (!) και 13/19 σουτ συνολικά (9/13 βολές), ενώ πρόσθεσε επτά ριμπάουντ, επτά ασίστ, τρία κλεψίματα και ένα μπλοκ. Μάλιστα, όλα αυτά σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής στα οποία υπέπεσε μόλις σε ένα λάθος! Το highligt του; Ένα τρίποντο από τα 7,5 μέτρα at the… buzzer σε κρίσιμο σημείο του ματς.

Παράλληλα, ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 25 πόντους κι εννιά ασίστ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις είχε 18 και 14 ριμπάουντ βοηθώντας τα μέγιστα στον επιθετικό πλουραλισμό των Ελαφιών.

Από την άλλη, για τους γηπεδούχους Θάντερ ο Σάι Γκίλτζεους Αλεξάντερ έκανε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι με 33 πόντους και ρεκόρ καριέρας 14 ασίστ (συν οκτώ ριμπάουντ) συμπληρώνοντας 6/7 ματς με +30 πόντους μετά το All Star Break. Ο Ποκουσέφσκι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του κι ήταν τρίτος σκόρερ των Θάντερ.

ΤΑ ΗΙGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς