20.9 C
Athens

Εξαιρετικός ο Διαμαντόπουλος

Με το παιχνίδι Λαμία-Άρης (0-3) ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Άρης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε γιατί είναι υποψήφιος να γίνει διεθνής. Στην πιο σημαντική φάση της αναμέτρησης, στο 33ολεπτό, αντέδρασε σωστά και άμεσα.

Ο Γιουνές έσπρωξε τον Αντέτζο, που τον μάρκαρε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Διαμαντόπουλος βρισκόταν στη σωστή θέση και σφύριξε αμέσως την παράβαση. Το επιθετικό φάουλ. Την απόδοση του διαιτητή αξιολόγησε ο Νίκος Ιωσηφόγλου (Αθηνών). Σύμφωνα με πληροφορίες ο στενός συνεργάτης της ΚΕΔ του είπε στα αποδυτήρια: «Στον πειθαρχικό έλεγχο πήγες πολύ καλά. Όλες οι κάρτες που έδειξες ήταν σωστές. Επίσης άφηνες τα πλεονεκτήματα. Όσον αφορά την φάση του γκολ που ακύρωσες, υπήρχε σπρώξιμο. Μου άρεσε ότι δεν περίμενες για να το σκεφτείς. Έδειξες αποφασιστικότητα. Άλλωστε αφορούσε τους παίκτες που διεκδίκησαν την κεφαλιά».

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι δύο βοηθοί. Ο έμπειρος Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και ο νέος στην κατηγορία Κώστας Ψαρρής (Ζακύνθου).

Τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ο Γιώργος Λάμπρου (Εύβοιας). Βοήθησε σημαντικά τον Διαμαντόπουλο κατά τη διάρκεια του ματς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς