23.2 C
Athens

Πέλιστερ – ΑΕΚ 30-19: Βαριά ήττα και ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τους Κιτρινόμαυρους

Οριστικά τέλος στις όποιες ελπίδες της ΑΕΚ για πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του EHF European League έβαλε η Πέλιστερ, η οποία επιβλήθηκε με 30-19 της Ένωσης στη Βόρεια Μακεδονία και πήρε εκείνη το τέταρτο εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στο δεύτερο αφού σκόραρε με το σταγονόμετρο. Ενδεικτικό είναι πως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 10-8 υπέρ των γηπεδούχων και η Πέλιστερ με ένα επιμέρους 20-11 έφτασε στη νίκη.

Η ΑΕΚ δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της ενώ είχε παίκτες όπως ο Τζηράς σε κακή μέρα που δεν σκόραραν εύκολα. Ο Λέμος με 8 τέρματα ήταν ο μοναδικός διακριθείς για την Ένωση, ενώ για την Πέλιστερ 7 γκολ είχε ο Μαντάλινιτς και 6 ο Μπόζιτς-Πάβλεβιτς και ο Ταμποάντα.

ΠΕΛΙΣΤΕΡ (Ζέλικο Μπάμπιτς): Μάρας 1, Οϊλέσκι, Μαρκόσκι 1, Μαντζόφσκι 1, Κουκουλόφσκι, Μαντάλινιτς 7, Ζέκελι, Ράντοβιτς 2, Τανκόσκι, Κοστέσκι 1, Κουκόσκι, Μπόζιτς-Πάβλετιτς 6, Γκράτζαν 4, Ομπράντοβιτς 1, Ταμποάντα 6, Κίζιτς.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 1, Μπριάτκα, Στεφάνοβιτς, Τζηράς 2, Σέβελεφ 1, Νικολαΐδης, Λέμος 8, Άντζελιτς, Μυλωνάς 1, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Πλάθα 1, Μόγια, Παπαδιονυσίου 2, Ουγκάλντε 3, Καλόμοιρος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς