19.3 C
Athens

Πόλο Γυναικών: Στον Πειραιά το Final Four της LEN Euro League!

Ο Ολυμπιακός θα είναι ο οικοδεσπότης του φάιναλ φορ της LEN Euro League και η προσπάθεια για το ιστορικό back to back των πρωταθλητριών Ευρώπης θα γίνει μπροστά σε ερυθρόλευκο κοινό

Στην Ελλάδα θα διεξαχθεί το Final Four της Euro League, με τη LEN να ανακοινώνει πως ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει την τελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης!

Η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το στέμμα της και να κάνει το back to back, ενώ η τελική φάση της διοργάνωσης επιστρέφει στον Πειραιά μετά το 2015. Τότε, οι Ερυθρόλευκες είχαν κατακτήσει τον πρώτο τίτλο Ευρωλίγκας απέναντι στη Σαμπαντέλ, την ομάδα που κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουν και φέτος εφόσον περάσουν πρώτα το εμπόδιο της Ουίπεστ στο Παπαστράτειο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διπλοί τελικοί του LEN Trophy ανάμεσα σε Εθνικό Πειραιώς και Ντουναϊσβάρος θα διεξαχθούν στις 25 Μαρτίου στη Βουδαπέστη και στις 30 Μαρτίου στο Παπαστράτειο, με την ομάδα της Αντιγόνης Ρουμπέση να είναι γηπεδούχος στον επαναληπτικό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

FINAL FOUR – EURO LEAGUE

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (2/4)

  • Ολυμπιακός – Ουίπεστ
  • Σαμπαντέλ – Πάντοβα

ΜΙΚΡΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (3/4)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς