23.3 C
Athens

Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

Απόψε διεξάγεται το πρώτο μέρος των επαναληπτικών αγώνων για τα playoff του Champions League.

Τη μερίδα του λέοντος στις επιλογές μας θα έχει η ΑΕΚ, η οποία είναι με το ενάμισι πόδι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση. Το 1-2 του πρώτου αγώνα αποτελεί ισχυρό προβάδισμα, όμως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η Βίντι θα προσπαθήσει να σκοράρει ένα γρήγορο τέρμα, ώστε να βάλει πίεση στους πρωταθλητές Ελλάδος. Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με σημείο και θα ποντάρουμε στο 2-3 τέρματα του 1,95, της Bwin το οποίο επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο ματς. Για μεγαλύτερη ασφάλεια και το Under 2,5 μας εξυπηρετεί, αν και η απόδοση 1,62 της Bwin δεν είναι πολύ ελκυστική.

Στο Κίεβο η τοπική Ντιναμό καλείται να δείξει χαρακτήρα  και ν’ ανατρέψει το 3-1 της Ολλανδίας. Ο Άγιαξ βέβαια είναι σε καλύτερη κατάσταση και μοιάζει ένα κλικ καλύτερος από τους Ουκρανούς. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν από νωρίς το γκολ και θα ανοιχτούν για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό. Άρα, θα πάμε με το Over 2.5 του 1.75, της Bwin. Σαν εναλλακτική και το G/G με απόδοση 1,65 στην Bwin έχει πολλές ελπίδες να επιβεβαιωθεί.

To FWS.GR και η ομάδα του Stoiximaview σας καθοδηγούν μεθοδικά κι αποτελεσματικά σε κέρδη καθημερινά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευτείτε και σίγουρα δεν θα χάσετε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς