20.2 C
Athens

Δικαίωση για τον ΠΑΣ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μπαίνουν «σφήνα» στα play-off οι Ηπειρώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εξέλιξη που τον φέρνει στους 40 βαθμούς και κατά συνέπεια πάνω από τον ΟΦΗ στην τελική κατάταξη της Super League με εξασφαλισμένη θέση στα play-off

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εξέλιξη που τον φέρνει στους 40 βαθμούς και κατά συνέπεια πάνω από τον ΟΦΗ στην τελική κατάταξη της Super League με εξασφαλισμένη θέση στα play-off.

Οι άνθρωποι της ηπειρωτικής ομάδας κέρδισαν τη δικαστική μάχη, μετά την αρχική απόφαση της ΕΕΑ για αφαίρεση πέντε βαθμών από τη φετινή βαθμολογία λόγω παραβάσεων στη μεταβίβαση των μετοχών του συλλόγου πίσω στο 2015, και το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά πανηγυρίζει με δύο ημέρες καθυστέρηση για τη δίκαιη -βάσει αγωνιστικής εικόνας- εισόδου της στα pay-off της Άνοιξης.

Από τα δάκρυα της Κυριακής, στα χαμόγελα την Τρίτη. Ο ΠΑΣ μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο κατάφερε να δικαιωθεί μετά την απολογία της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την περασμένη Τετάρτη.

Έτσι, πέταξε εκτός εξάδας τον ΟΦΗ και πήρε αυτός το τελευταίο εισιτήριο για την πρώτη εξάδα της Super League 1, έχοντας μάλιστα 40 βαθμούς, μόλις 5 λιγότερους από τον τέταρτο Άρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς