17.8 C
Athens

Τσιγκρίνσκι: Είμαι περήφανος για την Ουκρανία, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου μάχονται για τη χώρα μου

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε για τα όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία λόγω της εισβολής των Ρώσων και υποστήριξε πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο πολύπειρος στόπερ του Ιωνικού τόνισε πως είναι πιο περήφανος από ποτέ για τη χώρα του και πως τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδερφός του έμειναν στη χώρα για να παλέψουν.

«Είναι μια πρωτοφανής κατάσταση αυτό που συμβαίνει στην χώρα μου. Η Ουκρανία είναι μια ελεύθερη χώρα και είμαι πολύ δυσαρεστημένος που επιτίθενται στην χώρα μου, στους αδερφούς μου, στους συγγενείς μου. Και πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, νιώθω πολύ περήφανος που είμαι Ουκρανός πολίτης.

Στέλνω κάθε μέρα την αγάπη μου και την δύναμή μου στους συμπατριώτες μου γιατί περισσότερο από ποτέ αυτός ο καιρός είναι πιο δύσκολος από ποτέ. Νιώθω πιο περήφανος από ποτέ για την χώρα μου. Και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου είναι στην Ουκρανία και μάχονται για την χώρα μου. Ο πατέρας μου, ο αδερφός μου δεν δέχθηκαν να φύγουν. Και εγώ βλέπω όσους μάχονται για την χώρα τους και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Είναι ήρωες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην COSMOTE TV.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς