21.5 C
Athens

Επεισόδια στο Μεξικό: Αναβολή στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στη Liga MX

Mετά τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα στο στάδιο «Κορεντιγκόρα» και την αναμέτρηση της Κουερετάρο με την Άτλας, η Liga MX αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή της 9ης αγωνιστικής για τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα Κυριακή, ενώ σύμφωνα με τα Μέσα στο Μεξικό εξετάζεται μέχρι και το ενδεχόμενο να ανασταλεί το πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας.

https://athlosnews.gr/sok-sto-mexiko-ta-mesa-kanoun-logo-gia-toulachiston-17-nekrous-apo-ta-epeisodia-sto-keretaro-atlas/

Αυτό αναμένεται να συμβεί εφόσον επιβεβαιωθούν από τις Αρχές οι σοκαριστικές πληροφορίες για παραπάνω από 17 νεκρούς μετά τα αιματηρά επεισόδια στο ματς του Σαββάτου, με τις βάναυσες εικόνες να κάνουν εδώ και ώρα τον γύρο του κόσμου μέσα από το Twitter.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι μέσω της Άτλας αρκετοί συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων που είτε βρισκόταν στο γήπεδο, είτε ενεπλάκησαν στα επεισόδια κάνουν έκκληση μέσω των social προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάστασή τους καθώς αγνοούνται εδώ και πολλές ώρες.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι Αρχές της περιοχής μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 22 τραυματισμοί, 9 εκ των οποίων έφτασαν στο νοσοκομείο και δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς