19 C
Athens

NBA: Ασύλληπτος ΛεΜπρόν κατασπάραξε τους Γουόριορς με 56 πόντους, όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Τελικά, οι Γουόριορς ήταν αυτοί που «πλήρωσαν» το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων των Λέικερς το τελευταίο διάστημα και του θυμού του ΛεΜπρόν Τζέιμς, που μόλις αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του σκόρπισε την παρέα του Κάρι με συνοπτικές διαδικασίες.

Το τελικό 124-116 δε λέει πολλά ή μάλλον δεν φωτογραφίζει κατάλληλα το μεγαλείο του Τζέιμς, ο οποίος θα σκόραρε ακόμα αν το ματς για κάποιο λόγο τραβούσε πιο πολύ. Ο «Βασιλιάς» του NBA ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με double-double και… κρατηθείτε. 56 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ σε μία διαστημική εμφάνιση που του προσέφερε το τρίτο καλύτερο ρεκόρ προσωπικών πόντων στη μυθική καριέρα του.

Εν ολίγοις, ο Βασιλιάς δήλωσε παρών και μπορεί το στέμμα του προσωρινά να το έχει χάσει, όμως την αίγλη του δύσκολα θα την πλησιάσει κάποιος. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λος Άντζελες πλησίασε κι άλλο στις θέσεις για τα play-off, πήρε την ψυχολογία που χρειαζόταν και μένει να φανεί αν θα «πατήσει» πάνω στο φορμάρισμα του απόλυτου ηγέτη της προκειμένου να αφήσει πίσω της το πολύ κακό ξεκίνημα του 2022. Παράλληλα, ο Στεφ Κάρι για τους Γουόριος έμεινε στη… σκιά του ΛεΜπρόν με 30 πόντους και 5 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Μάβερικς-Κινγκς 114-113

Χόρνετς-Σπερς 123-117

Γκρίζλις-Μάτζικ 124-96

Χιτ-Σίξερς 99-82

Τίμπεργουλβς-Μπλέιζερς 135-121

Λέικερς-Γουόριορς 124-116

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς