14.3 C
Athens

Λέστερ – Λιντς 1-0: Ο Μαρς την… πάτησε από τον Μπαρνς στο ντεμπούτο του στην Premier League (vid)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Λέστερ που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι άμα την επιστροφή του Τζέιμι Βάρντι στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν 3 μήνες. Οι Αλεπούδες άντεξαν στην πίεση που τους άσκησε από τα πρώτα λεπτά η Λιντς που «καίγεται» για βαθμούς και χτύπησαν στην κόντρα με… δράστη τον Μπαρνς για το τελικό 1-0 που τους διατηρεί στην δεκάδα.

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΝΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Από την άλλη για τα Παγώνια ήταν μία ακόμη «σκληρή» ήττα στο ντεμπούτο του Αμερικανού Μαρς στον πάγκο, ο οποίος κατάλαβε από την πρώτη μέρα στο Νησί ότι θα έχει δύσκολο έργο αναφορικά με τη σωτηρία της ομάδας στην μετά-Μπιέλσα εποχή.

Το τέρμα του Μπαρνς στο 67′ έκρινε τα πάντα σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση μέχρι το φινάλε, που είχε καλό ρυθμό και εντέλει κρίθηκε από μία προσωπική ενέργεια. Η Λιντς πάλεψε έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά επί της ουσίας φεύγει με κατεβασμένα κεφάλια από τον Λέστερ, έχοντας πλέον ένα βουνό να ανέβει, όντας μόλις στο +2 (και με δύο παιχνίδια παραπάνω) από την επικίνδυνη ζώνη, όπου βρίσκεται η Μπέρνλι με 21 βαθμούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (5/3)

Λέστερ – Λιντς 1-0 (67′ Μπαρνς)

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον (17:00)

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Μπέρνλι – Τσέλσι (17:00)

Νιούκαστλ – Μπράιτον (17:00)

Νόριτς – Μπρέντφορντ (17:00)

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (19:30)

Κυριακή (6/3)

Γουότφορντ – Άρσεναλ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Δευτέρα (7/3)

Τότεναμ – Έβερτον (22:00)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς