27.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 15-8: Άνετοι κι ωραίοι οι Ερυθρόλευκοι, συνεχίζουν αήττητοι την πορεία προς τον τίτλο

Με μεστή εμφάνιση, αρκετές αλλαγές και πολύτιμα συμπεράσματα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-8 του Πανιωνίου στο «Παπαστράτειο» και λίγες ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί των «κυανέρυθρων» στο Κύπελλο (Final Four) τους υπέταξε και στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους προς την κούπα οι Ερυθρόλευκοι. Με τη νίκη επί του αξιόμαχου Πανιωνίου οι Πειραιώτες έκαναν το «τρία στα τρία» στον β’ γύρο της Α1 Πόλων Ανδρών και παρέμειναν στην κορυφή, την οποία φαίνεται ότι δύσκολα θα αποχωριστούν.

Με τους Φιλίποβιτς, Δερβίση και Φουντούλη να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση και τον Μπίγιατς να κρατάει όποτε χρειάστηκε στην άμυνα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, διατηρώντας με σχετική άνεση το προβάδισμά της παρά την πίεση των φιλοξενουμένων στην αρχή του τρίτου οκταλέπτου, όταν μείωσαν σε 7-4.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 2-2, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Κουκουλάς, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 3, Μοσκόφ 3, Δήμου, Καπετανάκης, Καζάκος, Μοσχοβέλης, Μαυράκης

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς