18.8 C
Athens

Κοντά σε δεύτερο «μπαμ» με Σενγκέλια η Βίρτους Μπολόνια!

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποτελεί από το βράδυ της Πέμπτης κι επίσημα παίκτη της Βίρτους Μπολόνια, με τους Ιταλούς να κινούνται άμεσα και για δεύτερο «μπαμ» με παίκτη που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία

Ο Ντάνιελ Χάκετ αποτελεί από το βράδυ της Πέμπτης κι επίσημα παίκτη της Βίρτους Μπολόνια, με τους Ιταλούς να κινούνται άμεσα και για δεύτερο «μπαμ» με παίκτη που αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Όσο τα μεγάλα ονόματα αποχωρούν από την ΤΣΣΚΑ, άλλο τόσο ανοίγει η όρεξη της Βίρτους Μπολόνια, που θέλει να μπει για τα καλά στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η ιταλική ομάδα μετά τη συμφωνία της με τον Χάκετ βρίσκεται μία ανάσα από το να «κλείσει» και τον Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος από τη ρωσική ομάδα ελέω της στρατιωτικής εισβολής στην ανατολική Ουκρανία.

Όπως μεταδίδει σήμερα (5/03) η έγκυρη ιστοσελίδα «BasketNews» ο Σενγκέλια τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα από την Μπολόνια και πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας συμφωνίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς