16.2 C
Athens

Φέστα: Αισθάνθηκα από την αρχή οικογενειακό κλίμα στη Λαμία, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία

Ο Τζιανλούκα Φέστα συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα και την επαρχία, με νέο του σταθμό τη Φθιώτιδα και τη Λαμία, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά το προσπέρασμα του Ατρομήτου στη βαθμολογία.

Ο Ιταλός προπονητής που πλέον γνωρίζει όσο λίγοι την ελληνική πραγματικότητα παρουσιάστηκε αισιόδοξος για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, τονίζοντας ότι η Λαμία έχει τον τρόπο αλλά και τη δυνατότητα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, γλιτώνοντας και τα μπαράζ.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Φέστα ως προπονητής των Φθιωτών:

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχει ποιότητα και ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είδα κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν κάτω λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά τους είπα ότι πρέπει να ευχαριστιούνται την κάθε μέρα στο γήπεδο και με βάση αυτό να πάμε να χτίσουμε την ψυχολογία μας για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια», τόνισε αρχικά και συνέχισε για το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα: «Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες».

«Φυσικά μπορούμε να παραμείνουμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές τους. Πρέπει να πάρουμε νίκες», ήταν τα λόγια του για το ενδεχόμενο παραμονής της Λαμίας στη Σούπερ Λίγκα και κατέληξε στέλνοντας ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

«Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Εδώ αισθάνθηκα σαν οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς