17.7 C
Athens

«Η Ούνικς κάνει αγωγή στον Μπράντλι ζητώντας του 250 χιλιάδες δολάρια»

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί εδώ και 10 ημέρες στην Ουκρανία μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας με απόφαση Πούτιν έχει ταρακουνήσει τα νερά του παγκόσμιου αθλητισμού, με το μπάσκετ και συγκεκριμένα τη Euroleague να μην μένει εκτός των εξελίξεων.

Μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας να αναστείλει την αγωνιστική δράση των τριών ρωσικών ομάδων (Ούνικς, Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ) αρκετοί παίκτες που είτε δεν δέχονταν να αγωνίζονται άλλο με ομάδες από τη Ρωσία, είτε ήθελαν να διασφαλίσουν την προστασία της οικογένειάς τους, αποφάσισαν να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους.

Ανάμεσά τους και ο Αμερικανός Τζάρελ Μπράντλι της Ούνικς Καζάν, ο οποίος αποχώρησε προτού γίνει γνωστή η σχετική απόφαση της Euroleague και σύμφωνα με αμερικανικές πηγές το έπραξε χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας του.

Αυτή του η κίνηση, όπως αναφέρεται, προκάλεσε την αντίδραση της Ούνικς, που άσκησε αγωγή κατά του Αμερικανού παίκτη διεκδικώντας το ποσό των 250 χιλιάδων δολαρίων.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν αμερικανικές πηγές κοντά στον παίκτη, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει αφήσει το Καζάν αναζητώντας παράλληλα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς