18.3 C
Athens

Ομολόγησε ο δράστης του φρικτού φονικού στην Ανδραβίδα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο φερόμενος ως δράστης της φρικτής δολοφονίας στην Ανδραβίδα, που έπνιξε δύο μικρά παιδιά και πυροβόλησε τους γονείς τους.

Ο άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού Σταδίου, όταν έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης δεν ομολόγησε το έγκλημά του, ωστόσο σήμερα, αφού μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα για να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.

Το προφίλ του φερόμενου ως δράστη

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι’ αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον Αρμάντο Κλότσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς