27.7 C
Athens

Μαρτίνς: Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να παίζεις για τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ένας από τους φετινούς στόχους είναι η διατήρηση του αήττητου, αναφέρθηκε στις πιθανές απουσίες κόντρα στον Άρη και αποκάλυψε ποιες νίκες του συλλόγου ξεχωρίζει

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη NOVA και αποκάλυψε τις αναμετρήσεις στις οποίες πήρε νίκες ο Ολυμπιακός και τις θυμάται πιο έντονα. Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και στις πιθανές απουσίες που θα έχουν οι Ερυθρόλευκοι, ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι το αήττητο χωρίς αυτό να είναι το κίνητρο που έχουν οι ποδοσφαιριστές του, αφού αρκεί που παίζουν στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο στην έδρα του. Η ομάδα είναι δυνατή και ο νέος προπονητής (σ.σ. Μπούργος) έχει φέρει αποτελέσματα. Πάμε για τη νίκη, να κλείσουμε τη χρονιά με τους τρεις βαθμούς, ένα καλό παιχνίδι και θετικό αποτελέσματα».

Για τις απουσίες: «Ο Μανωλάς είναι καλά, προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι διαθέσιμος. Ο Τικίνιο έκανε ατομική προπόνηση και θα περιμένουμε να δούμε το Σάββατο. Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει συμπτώματα κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα αποφασίσουμε και για αυτόν αύριο».

Για το αν είναι παράσημο που είναι αήττητος: «Είναι σημαντικό στοιχείο ότι κανείς δεν κατάφερε να μας κερδίσει φέτος. Αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται. Έχουμε μια ποιοτική ομάδα. Όμως μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια και βαθμούς να διεκδικήσουμε και θέλουμε να το κάνουμε με καλά παιχνίδια, για να αυξήσουμε τη διαφορά μας και να έχουμε θετικές αποδόσεις. Δεν είναι εύκολο να μας κερδίσει κάποιος όμως έχουμε μπροστά μας παιχνίδια».

Για το αν διατηρείται υψηλό το κίνητρο των παικτών με τον στόχο του αήττητου: «Το μεγάλο κίνητρο είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια γιατί αυτό κάνουμε. Παίζει ο Ολυμπιακός πάντα για τις νίκες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίζεις για τον Ολυμπιακό που πάντα προσπαθείς να κερδίσεις. Σίγουρα θέλουμε το αήττητο γιατί το προσπαθήσαμε κι άλλες χρονιές και δεν το καταφέραμε. Το μεγαλύτερο κίνητρο όμως είναι να παίζεις για τον Ολυμπιακό».

Για το αν ξεχωρίζει μια από τις 100 νίκες που έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολλές οι νίκες, πολλά τα παιχνίδια που ξεχωρίζω. Κάποιες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Θυμάμαι δύο νίκες στο 90′ με γκολ του Βούκοβιτς και του Χασάν. Τέτοια παιχνίδια στο χαρίζουν τίτλους. Θυμάμαι επίσης το περσινό παιχνίδι εκτός κόντρα στην ΑΕΚ γιατί ήταν επίδειξη καλού ποδοσφαίρου. Ήταν ένα πολύ μεγάλο και ωραίο αποτέλεσμα. Θυμάμαι και τις δύο σερί νίκες μας στην Τούμπα με τον κορωνοϊό που δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε τον άμεσο αντίπαλο αφού χάσαμε τον τίτλο, αλλά θυμάμαι και πολλά άλλα παιχνίδια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς