26.1 C
Athens

Παρίζι: Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην έβδομη διαδοχική νίκη πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και επιδιώκει σε ένα τρίποντο ώστε να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Οι Ερυθρόλευκες θέλουν να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα συγκριτικά με το τελευταίο ντέρμπι των δύο ομάδων στο Κύπελλο και παράλληλα να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων αναμετρήσεων.

«Το Σάββατο, είναι ένα ακόμα ματς με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, παίζει καλά στην άμυνα και το μπλοκ. Πρέπει να διεκδικούμε κάθε πόντο. Δεν θα είναι εύκολο ματς, το ξέρουμε, αλλά νομίζω, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο με τον Παναθηναϊκό. Έχω εμπιστοσύνη στις αθλήτριες μου», υποστήριξε ο Κάρλο Παρίζι, ενώ από την πλευρά της η Αρέτα Κονόμη συμπλήρωσε:

«Όλοι ξέρουμε ότι τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένες για να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αναμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, για να δημιουργήσουν μία όμορφη ατμόσφαιρα και ελπίζω, να παίξουμε όμορφο βόλεϊ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς