21.2 C
Athens

Μπερτομέου: Λάβαμε την καλύτερη απόφαση, το Βελιγράδι ταυτίζεται με το μπάσκετ

Το σκεπτικό των ανθρώπων της Eurolegaue σχετικά με την απόφαση για αλλαγή έδρας στο Final 4 της διοργάνωσης, το οποίο θα «μετακομίσει» από το Βερολίνο στο Βελιγράδι, εξήγησε ο Τζόρντι Μπερτομέου:

https://athlosnews.gr/euroleague-episima-sto-veligradi-to-final-4/

«Μετά από πολλή συζήτηση, λάβαμε αυτή που θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη απόφαση για τους οπαδούς και τους παίκτες μας. Κύριος στόχος μας είναι να σεβόμαστε την ακεραιότητα του ανταγωνισμού και να μειώσουμε την αβεβαιότητα για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Ακόμα κι αν κατανοούμε τα μέτρα που εγκρίνει οποιαδήποτε κυβέρνηση για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του COVID-19, δεν θα μπορούσαμε να θέσουμε σε κίνδυνο τη συμμετοχή των παικτών μας στο Final Four».

Ο πρόεδρος της Euroleague χαρακτήρισε το Βελιγράδι πόλη που ταυτίζεται με το άθλημα και ευχήθηκε η τελική φάση να είναι συναρπαστική: «Πρόκειται απλώς για μια αναβολή, ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο Βερολίνο. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερη εναλλακτική τώρα από το Βελιγράδι, μια πόλη που ταυτίζεται με το μπάσκετ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την σερβική Κυβέρνηση και τον Δήμο του Βελιγραδίου που μας καλωσόρισαν, και όλοι ελπίζουμε ότι το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, η κατάσταση της πανδημίας θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε ξανά ένα συναρπαστικό Final Four».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς