17.2 C
Athens

Ο Ρέαμπτσιουκ αποκάλυψε την αγωνία του για τους συγγενείς του στην Ουκρανία

Ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε στο MEGA για τον πόλεμο στην Ουκρανία και αναφέρθηκε στα αγαπημένα του πρόσωπα που ζουν εκεί αυτές τις δύσκολες στιγμές

Μια προσωπική ιστορία από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει αποκάλυψε στο MEGA ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και αποκάλυψε πως ο πατέρας του είναι από την Ουκρανία ενώ αρκετοί συγγενείς του μένουν εκεί.

Η χώρα βρίσκεται στην όγδοη μέρα της ρώσικης εισβολής όπου εκατοντάδες άμαχοι έχουν χάσει τη ζωή τους, άλλοι είναι σοβαρά τραυματισμένοι και άλλοι προσπαθούν να ξεφύγουν σε καταφύγια για να γλιτώσουν από την κόλαση των βομβαρδισμών. Ο Μολδαβός μπακ έστειλε το μήνυμα του για λήξη του πολέμου και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά.

«Είμαι πολύ λυπημένος επειδή ο πατέρας μου είναι από την Ουκρανία και η οικογένεια μου από την πλευρά του πατέρα μου είναι στην Ουκρανία. Νοιαζόμαστε, καλούμε κάθε μέρα να μάθουμε νέα τους και ελπίζω ότι όλα θα λήξουν ειρηνικά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην κάμερα του MEGA.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ ένας φίλος των Ερυθρολεύκων κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό πανό με μήνυμα συμπαράστασης προς τον Μολδαβό μπακ: «Όλεγκ μείνε δυνατός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς