27.7 C
Athens

Ατρόμητος – Βόλος 2-1: Ο Κουλούρης τον ξέμπλεξε οριστικά από περιπέτειες στο 91′

Ο στράικερ της ομάδας του Κρις Κόλμαν «χτύπησε» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και οι Περιστεριώτες ξέφυγαν από τη Λαμία που βρίσκεται σε θέση μπαράζ - Τα 11 γκολ έφτασε ο απίθανος Κουλούρης που κουβαλά τον Ατρόμητο στο σκοράρισμα

Δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τον ανεβασμένο Ατρόμητο που με τον Ευθύμη Κουλούρη να «χτυπά» στις καθυστερήσεις επιβλήθηκε με 2-1 του Βόλου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Super League και έφτασε τους 23 βαθμούς.

Οι Περιστεριώτες είδαν τον πρώτο τους σκόρερ να φτάνει τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν να παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα – προς το καλύτερο – με τον Κρις Κόλμαν στον πάγκο.

Όντας βαθμολογικά αδιάφορος ο Βόλος έδειξε εξαιρετική εικόνα στο χορτάρι και μέχρι τις καθυστερήσεις κρατούσε έναν βαθμό που ταυτόχρονα θα έδινε και… ελπίδες στη Λαμία που πλέον βρίσκεται στο -5 από τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και κάποιες καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, με τον Παπαδόπουλο να έχει αρκετή δουλειά κάτω από τα δοκάρια και να καλείται να δείξει τα αντανακλαστικά του.

Ο Βόλος απειλούσε κυρίως μέσω κάποιων στημένων φάσεων, ενώ στο 23′ προειδοποιήθηκε από το σουτ του Άλιμπεκ που σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ: Ο Χατζηισαΐας άνοιξε στον Ναμπί κάθετα, εκείνος με μαγικό τακουνάκι βρήκε τον Ντένιτς που κινήθηκε ως φορ και βγήκε τετ α τετ όπου με φανταστικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε στην ισοφάριση σχεδόν άμεσα (37ο λεπτό). Ο Φεράρι γέμισε από τα αριστερά και ο Ρεγκατέν με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές στο δεύτερο μέρος αλλά ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός και ο Βόλος σταθερά έπαιζε ανοιχτά και προσπαθούσε να αιφνιδιάσει τον Γιαννιώτη κυρίως με μακρινά σουτ. Τελικά τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Μουνίθ δοκίμασε να απειλήσει απευθείας με φάουλ και η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού κόντραρε. Ο Ισπανός ανέλαβε να το εκτελέσει στο δεύτερο δοκάρι, ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο με τον Κουλούρη να προλαβαίνει και με υπέροχη κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 2-1 για τον Ατρόμητο αποτελώντας μακράν τον παίκτη-καταλύτη της αγωνιστικής ανόδου στο Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2-1

 

Σκόρερ: 26′ Ντένιτς, 90+1′ Κουλούρης / 37′ Ρεγκατέν

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Γκορτσίλας

Κίτρινες: Άλιμπεκ / Φεράρι, Τερεζίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46′ Μαυρομμάτης), Παπαδόπουλος (79′ Σάλομον), Τζοβάρας (46′ Καστεγιάνο), Ντένιτς (64′ Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ, Καρτάλης, Ναμπί (65′ Ροτάριου), Κουλούρης, Άλιμπεκ

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρινέρ, Φεράρι, Τσοκάνης (64′ Μπαριέντος), Σοάρες, Ορός (89′ Σιέλης), Ρεγκατέν (81′ Ροσέρο), Μπαρτόλο (46′ Κορέα), Νίνης (81′ Τερεζίου)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς