25.3 C
Athens

Τούχελ: Δεν μπορώ να φανταστώ την Τσέλσι χωρίς τον Αμπράμοβιτς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στο κλαμπ

Οι σειρήνες αποχώρησης του Ρομάν Αμπράμοβιτς από τη διοίκηση της Τσέλσι έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση στις τάξεις των Μπλε, σε μία εξέλιξη που δεδομένα θα επηρεάσει και το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ανακοίνωσε χθες ότι η πρόθεσή του να πουλήσει την ομάδα είναι δεδομένη και πλέον μένει μόνο να βρεθεί ο αγοραστής που θα καλύψει τα οικονομικά του θέλω, αξίας περίπου 4 δισεκατομμυρίων λιρών!

https://athlosnews.gr/o-abramovits-epivevaiose-pos-poula-tin-tselsi-ta-kerdi-tha-pane-sta-thymata-tou-polemou-stin-oukrania/

Ο προπονητής των Λονδρέζων κλήθηκε να σχολιάσει τις όλες εξελίξεις κι αφού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την Τσέλσι χωρίς τον Αμπράμοβιτς, πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στο κλαμπ και δεν ανησυχεί για το μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω, γιατί μπορώ να φανταστώ την Τσέλσι μόνο με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οπότε είναι πολύ δύσκολο για μένα. Είναι μια τεράστια αλλαγή.

Δεν μιλήσαμε για αυτό πριν από τον αγώνα με τη Λούτον. Το δεχθήκαμε. Οι παίκτες βλέπουν τηλεόραση, ενημερώνονται, οπότε φυσικά γνώριζαν. Αλλά και πάλι επικεντρωθήκαμε μόνο στο ποδόσφαιρο και την προετοιμασία μας.

Ίσως κάποιοι παίκτες να επηρεάζονται περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να συγκεντρωθούμε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για αυτό. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο σύλλογος θα μιλήσει σε εμάς και στους παίκτες.

Δεν ανησυχώ τόσο πολύ γιατί νιώθω ακόμα προνομιούχος και σε καλή θέση. Και εξακολουθώ να ελπίζω και να εμπιστεύομαι τον σύλλογο. Δεν είμαι το άτομο που ανησυχεί για πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς