17.6 C
Athens

Τσιμίκας στο BBC: «Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, θέλω να κατακτήσω τα πάντα με τη Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Αγγλίας στον τελικό με την Τσέλσι, πανηγύρισε και την πρόκριση στην 8άδα του FA Cup κόντρα στην «ελληνική» Νόριτς, με τον Κώστα Τσιμικά να αγωνίζεται βασικός και να είναι ξανά εντυπωσιακός.

Ο Έλληνας αμυντικός πριν τρία βράδια σήκωσε το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα των Ρεντς κι όπως φαίνεται του «άνοιξε» η όρεξη και για τα υπόλοιπα. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, o πρώην άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως βλέπει και νιώθει την ομάδα του Μέρσεσαϊντ σαν μία μεγάλη οικογένεια, με την οποία θέλει να κατακτήσει όλα τα τρόπαια εντός κι εκτός Νησιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φορμαρισμένος Τσιμίκας, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στο Άνφιλντ:

«Αξίζαμε τη νίκη (σ.σ. με τη Νόριτς). Το ομαδικό πνεύμα είναι το πιο σημαντικό. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Πάντα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να παίζεις καλά.

Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε όλα τα τρόπαια. Θα πάμε για όλα. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα πάντα. Ακόμα και με 10 αλλαγές παίζουμε για τον ίδιο στόχο, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που τα έδωσαν όλα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς