20.9 C
Athens

ΑΕΚ: Λαϊκά δικαστήρια έξω από το ΟΑΚΑ, μερίδα παικτών αναγκάστηκαν να φύγουν με το πούλμαν!

Σκηνές… άλλων εποχών στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ βιώνει μίας από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της κι αν βγάλουμε οριστικά από το κάδρο τον υποβιβασμό στη Γ’ εθνική 11 χρόνια νωρίτερα.

Η Ένωση δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα μετά το πρωτάθλημα του 2018 και καταστρέφει τις σεζόν της πριν καν μπει ο Μάρτης. Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος, οι οπαδοί της ομάδας αντιδρούν και ξεσπούν κατά της διοίκησης και των παικτών, που φρόντισαν να τους στείλουν αιχμηρά μηνύματα μέσω ενός πανό που ήταν αναρτημένο στη θύρα των οργανωμένων χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ.

https://athlosnews.gr/exalli-i-original-21-fygete-apo-tin-aek-eiste-oloi-anikanoi/

Μάλιστα, μετά το 1-1 κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και τη νέα αποτυχία στο πρωτάθλημα, περίπου 150 φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ για να γιουχάρουν την αποστολή κατά την αποχώρησή της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μερίδα παικτών των Κιτρινόμαυρων να αναγκαστούν να «φυγαδευτούν» στο πούλμαν της ομάδας αφήνοντας στο πάρκινγκ του γηπέδου τα αυτοκίνητά τους μέχρι να ηρεμίσει η κατάσταση.

«Ντροπή σας» και «αυτό δεν είναι ΑΕΚ» μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν με την αστυνομική δύναμη στα πέριξ του ΟΑΚΑ να είναι ισχυρή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς