15.7 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 40χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η γυναίκα που το βράδυ της Τετάρτης δέχθηκε μοιραίο πυροβολισμό από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Η 40χρονη βρισκόταν στην ταβέρνα που διατηρούσε την ώρα που ο 41χρονος πυγμάχος μπήκε στο μαγαζί και την πυροβόλησε με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντας μάλιστα ελαφρά και την 20χρονη κόρη της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και αργά τη νύχτα άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας, Λεοντής Βορριάς, μια ώρα περίπου πριν φτάσει στην ταβέρνα είχε αναρτήσει το εξής μήνυμα στο Facebook: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα το μόνο που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι ο θάνατος δεν ξέρω εσείς τι κάνετε».

Ο αθλητής του ΜΜΑ, αφού πυροβόλησε τη Βίκυ στην κοιλιακή χώρα, έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και τράβηξε τη σκανδάλη, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Η κόρη της πρώην συντρόφου του, ένα από τα τρία παιδιά της, τραυματίστηκε στην πλάτη από τα πυρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Γνωστοί του ζευγαριού ανέφεραν πως είχαν χωρίσει πρόσφατα και ο άνδρας την απειλούσε συχνά ότι θα τη σκοτώσει. Ο δολοφόνος είχε στενές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή και σε πολλές φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται μαζί με ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς