19 C
Athens

Μπακς – Χιτ 120-119: Ο Γιάννης κερνούσε κι ο Χόλιντεϊ εκτελούσε σε ένα επικό ματς-θρίλερ στο Μιλγουόκι (vid)

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της σεζόν μέχρι τώρα, οι Μπακς έκαμψαν με επικό φινάλε και buzzer-beater του Τζρου Χόλιντεϊ την αντίσταση των Χιτ εν μέσω αποθέωσης από τους χιλιάδες οπαδούς τους

Τι ματς και τι φινάλε στο Fiserv Forum! Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της σεζόν μέχρι τώρα, οι Μπακς έκαμψαν με επικό φινάλε και buzzer-beater του Τζρου Χόλιντεϊ την αντίσταση των Χιτ εν μέσω αποθέωσης από τους χιλιάδες οπαδούς τους που δεν πίστευαν στα μάτια τους λίγα δευτερόλεπτα πριν το δραματικό τέλος του αγώνα.

Κι αυτό μέσα στα τελευταία 80 δευτερόλεπτα τα είδαμε όλα. Οι Χιτ απώλεσαν πλεονέκτημα 14 πόντων σε αρνητικό χρόνο-ρεκόρ, ο Γιάννης άνοιγε τα δώρα των βολών με περίσσια αυτοπεποίθηση, πήρε το κρίσιμο τζάμπολ και ο Χόλιντεϊ κρατούσε το καλύτερο για το τέλος σε μία παρτίδα σκάκι όπου τα Ελάφια βρήκαν τη Βασίλισσα και «γκρέμισαν» κάθε αμυντικό πλάνο της παρέας του Τζίμι Μπάτλερ.

Από την πλευρά των νικητών, ο ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε 28 πόντους (με 9/11 βολές, 8/16 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, ο Μίντλετον πέτυχε 26 πόντους, ενώ ο MVP του ματς Χόλιντεϊ είχε 25 πόντους και 11 ασίστ, σε ένα αξέχαστο για τον ίδιο double-double.

Από την άλλη για τους μαχητικούς αλλά αυτόχειρες Χιτ ο Τάιλερ Χίρο (30 πόντοι, 5/11 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 2/2 βολές, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), ενώ σε πολύ κακή βραδιά βρέθηκε ο Μπάτλερ με μόλις 6 πόντους και μία ασίστ.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 36-28, 64-66, 93-97, 120-119.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς