17.2 C
Athens

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-1: Κάκιστη εμφάνιση αλλά μισή πρόκριση χάρη σε αυτογκόλ στο 91′ (vid)

Η Γιουβέντους έκανε το μεγάλο βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου σε μια αναμέτρηση που το σκορ είναι… μαγική εικόνα (0-1) απέναντι στη Φιορεντίνα εκτός έδρας. Αρκούσε ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις για να της δώσει τη νίκη… μισή πρόκριση!

Στη Φλωρεντία η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο ήταν ανώτερη και είχε τις ευκαιρίες για κάτι περισσότερο όμως έπεσε πάνω στον σταθερό Περίν και το… δοκάρι του.

Αυτό έσωσε εκείνον και τη Γιουβέντους στο 48ο λεπτό όταν από την ωραία ντρίμπλα και εκτέλεση του Ικονέ η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Η Μεγάλη Κυρία της μόλις μίας (!) τελικής στην εστία από τον Βλάχοβιτς – που έμοιαζε απελπιστικά μόνος – δεν αξίωσε κάτι περισσότερο πέρα από το 0-0 που άφηνε ορθάνοιχτους λογαριασμούς για τη ρεβάνς στις 20 Απριλίου, αλλά τελικά το… βρήκε με αυτογκόλ! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουαδράδο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Βενούτι άθελα του έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Τερατσιάνο για το 0-1.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Οντριοθόλα (46′ Βενούτι), Μιλένκοβιτς, Ίγκορ, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Τορέιρα, Καστροβίλι (84′ Ντάνκαν), Σαπονάρα (65′ Σοτίλ), Ικονέ (84′ Γκονσάλες), Πιόντεκ (65′ Καμπράλ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο, Πελεγκρίνι, Ραμπιό, Αρτούρ, Ακέ (46′ Κουαδράδο), Λοκατέλι, Βλάχοβιτς, Κεν (59′ Μοράτα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς