17.6 C
Athens

Φεύγει από την Κράσνονταρ ο Κριχόβιακ και παίρνει μαζί του όλους τους ξένους!

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει έχει προκαλέσει την αντίδραση της Δύσης την ώρα που ο αθλητισμός συνταράσσεται και οι ξένοι αποχωρούν από τη Ρωσία με γεωμετρικούς ρυθμούς.

Ήδη η πολωνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζήτησε από τους Πολωνούς να αποχωρήσουν από τους συλλόγους τους επικαλούμενοι την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και όπως αποκαλύπτεται από ρώσικα Μέσα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ θα είναι εκείνος που θα κάνει την αρχή καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την Κράσνονταρ. Ο πολύπειρος Πολωνός αμυντικός μέσος θα μείνει ελεύθερος ενώ σύμφωνα με τα ίδια Μέσα η δική του πίεση στους ξένους συμπαίκτες του έχει φέρει αποτελέσματα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ρώσικα Μέσα – έστω και προσωρινά – οι υπόλοιποι ξένοι ποδοσφαιριστές της Κράσνονταρ θα ζητήσουν είτε να αποχωρήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα, είτε να μείνουν ελεύθεροι. Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο εύκολο δεν θα είναι από τη στιγμή που το πρωτάθλημα ξεκινά τις επόμενες μέρες.

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

  • Ζούνιορ Αλόνσο (Παραγουανός στόπερ)
  • Κάιο (Βραζιλιάνος στόπερ)
  • Ρεμί Καμπελά (Γάλλος μεσοεπιθετικός)
  • Βίκτορ Κλάεσον (Σουηδός μεσοεπιθετικός)
  • Βάντερσον (Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός)
  • Γιον Κόρντομπα (Κολομβιανός φορ)
  • Έρικ Μπότχαϊμ (Νορβηγός φορ)

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (2/3) η Κράσνονταρ έλυσε τη συνεργασία της με τον Ντάνιελ Φάρκε ο οποίος έμεινε στον σύλλογο για μόλις 49 μέρες και δίχως να καθίσει στον πάγκο της σε επίσημο παιχνίδι!

Παράλληλα, τα Μέσα της Ρωσίας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι ξένοι παίκτες όλων των συλλόγων και αντιλαμβάνεται κανείς πως το πλήγμα που θα δεχθεί η λίγκα λόγω των ενεργειών του Βλάντιμιρ Πούτιν είναι μεγάλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς