18.7 C
Athens

Κι επίσημα παρελθόν από τη Λαμία ο Γρηγορίου

Η παραίτηση του Μιχάλη Γρηγορίου από τη Λαμία έγινε δεκτή σήμερα (2/03) το μεσημέρι από την ΠΑΕ των Φθιωτών, που με επίσημη ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό το «διαζύγιο» με τον Έλληνα προπονητή μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας.

Θυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα ο Γρηγορίου υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της Λαμία μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και στο σήμερα αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον πάγκο των Φθιωτών, στον οποίο συμπλήρωσε 55 παιχνίδια, με απολογισμό 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 22 ήττες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον προπονητή, κ Μιχάλη Γρηγορίου. Στους 15 μήνες που βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας μας η συνεργασία μας ήταν αγαστή και πάντα με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Ωστόσο, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο κ. Γρηγορίου είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία σήμερα την έκανε αποδεκτή. Είμαστε ευγνώμονες για το περσινό επίτευγμα της παραμονής στην κατηγορία μιας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη περίοδο αλλά και για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα! Εις το επανιδείν!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς