17.9 C
Athens

Επίσημο: Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ ο Χάκετ, οδεύει προς Βίρτους Μπολόνια

Επίσημο είναι εδώ και λίγα λεπτά το «διαζύγιο» του Ντάνιελ Χάκετ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον παίκτη να αφήνει τη Ρωσία μετά τα όσα διαδραματίζονται με την στρατιωτική εισβολή της χώρας στην Ουκρανία

Επίσημο είναι εδώ και λίγα λεπτά το «διαζύγιο» του Ντάνιελ Χάκετ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον παίκτη να αφήνει τη Ρωσία μετά τα όσα διαδραματίζονται με την στρατιωτική εισβολή της χώρας στην Ουκρανία.

Πλέον, ανοίγει ο δρόμος της συνεργασίας του με την Βίρτους Μπολόνια που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του και φαίνεται ότι μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του με την «ομάδα του στρατού» ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού στα πάτρια εδάφη.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους οι Μοσχοβίτες αναφέρουν ότι ο διεθνής Ιταλός άσος αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα (είχε ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι) για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς συνδέονται άμεσα με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

https://athlosnews.gr/episimo-to-endiaferon-tis-virtous-bolonia-gia-ton-chaket/

Υπενθυμίζεται ότι για τους ίδιους λόγους έχουν αποχωρήσει από τη Μόσχα και οι Μπολομπόι, Σενγκέλια, Φόγκτμαν, Γκριγκόνις, Λούντμπεργκ, με το μέλλον τους στην ΤΣΣΚΑ να κρέμεται στον «αέρα» εν αναμονή των νέων ανακοινώσεων από τη διοίκηση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Πάντως, στην παραπάνω ανακοίνωσή τους οι Ρώσοι υπογραμμίζουν ότι άπαντες στον σύλλογο από τους διαθέσιμες παίκτες και το σταφ προετοιμάζονται για τη συνέχεια στη VTB League και τη Euroleague, όπου έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη Δευτέρα η αναβολή των αγώνων των ρωσικών ομάδων μέχρι τις 25 Μαρτίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς