18.4 C
Athens

Επίσημο το ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για τον Χάκετ

«Σφήνα» στις εξελίξεις με τις ρωσικές ομάδες και το σενάριο της πιθανής αποβολής του από τη Euroleague θέλει να μπει η Βίρτους Μπολόνια.

Οι Ιταλοί γνωρίζουν ότι ένας ένας οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ αποχωρούν από τη Μόσχα μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις με τον πόλεμο στην Ουκρανία κι έχουν σκανάρει ήδη τον Ντάνιελ Χάκετ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με τους Μοσχοβίτες.

Ο Χάκετ είναι ανάμεσα σε αυτούς που εγκατέλειψαν τη Ρωσία για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου στην Ιταλία αλλά και τις δηλώσεις του CEO της ομάδας από τη Μπολόνια έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την υπογραφή του, με τη Βίρτους να έχει στην παρούσα φάση το πάνω χέρι.

Ο Μπαράλντι (CEO της Βίρτους) ανέφερε στη Gazzetta Dell Sport: «Είναι ο μοναδικός στόχος μας στην αγορά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση», επιβεβαιώνοντας το ζωηρό ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Χάκετ, που σκοπεύει να του προσφέρει το συμβόλαιο που επιθυμεί για να τον κάνει δικό της από τώρα, σε περίπτωση που ο διεθνής Ιταλός αποφασίσει να «σπάσει» τη συμφωνία του με τη ρωσική ομάδα.

Ο 34χρονος έχει τη φετινή σεζόν 8,5 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο στη Euroleague προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης, όπως η Παρτιζάν και η Βαλένθια.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς