15.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Για την υπεράσπιση του αήττητου, το πλάνο νίκης κόντρα στον Αστέρα

Οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς έχουν αφήσει ήδη πίσω τους τον αποκλεισμό από την Αταλάντα στο Europa League κι επικεντρώνονται πλήρως στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο να κάνει το 2/2 μετά την κυριακάτικη επικράτηση επί του ΟΦΗ (2-0), να διευρύνει το αήττητο σερί του στους 25 αγώνες για τη φετινή σεζόν στη Super League και γιατί όχι να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ -βρίσκεται ήδη στο +13- την ώρα που ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς έχουν αφήσει ήδη πίσω τους τον αποκλεισμό από την Αταλάντα στο Europa League κι επικεντρώνονται πλήρως στις εγχώριες διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ.

Σε αυτά τα πλαίσια και με δεδομένο το rotation ώστε βασικοί του παίκτες να παίρνουν πολύτιμες ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει παρόμοια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στον ΟΦΗ κι απόψε, απέναντι στους μαχητικούς Αρκάδες που κυνηγούν την υπέρβαση στις 2 τελευταίες αγωνιστικές μήπως και κερδίσουν το «χρυσό» εισιτήριο για τα play-off.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει ξανά τον Καρβάλιο στο «10», τοποθετώντας τον Αγκιμπού στα άκρα κι αφήνοντας στον πάγκο τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες αναμένεται να αγωνιστούν με τους: Βατσλίκ κάτω από την εστία, τους Μανωλά – Σισέ στο κέντρο της άμυνας και τους Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα.

Από εκεί και πέρα το δίδυμο Μπουχαλάκη – Μ. Καμαρά δύσκολα θα σπάσει στο κέντρο, με τον Καρβάλιο σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους και τους Αγκιμπού, Μασούρα και Ελ Αραμπί στην τριάδα μπροστά.

Σέντρα στις 19:00 στο Καραϊσκάκη με διαιτητή τον Τάσο Παπαπέτρου και βοηθούς τους Μωΰσιάδη-Θανασιά, 4ο τον Γκάμαρη και τους Τσακαλίδη-Χριστάκογλου στο VAR.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς