21.3 C
Athens

Κύπελλο Αγγλίας: Η Μίντλεσμπρο πέταξε εκτός και την Τότεναμ, σβηστά στους «8» η Μαν. Σίτι (vid)

Να που οι εκπλήξεις από τη Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο Αγγλίας δεν σταμάτησαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (την οποία πέταξε εκτός στη φάση των «32»).

Η Μπόρο μετά τους Κόκκινους Διαβόλους πέταξε εκτός διοργάνωσης στη φάση των «16» την Τότεναμ μέσω παράτασης (1-0) και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά σε μια ακόμα πολύ μεγάλη βραδιά της φέτος!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε άφησε όλο το πρώτο μέρος να κυλήσει σε χαμηλούς ρυθμούς ενώ στο δεύτερο έδειχνε να μην έχει καθαρό μυαλό να παράξει σημαντικές ευκαιρίες.

Η Μπόρο ήταν ψύχραιμη και περίμενε τη δική της στιγμή με τη μεγαλύτερη να έρχεται – μετά το 0-0 – στο πρώτο μέρος της παράτασης! Ο Ταβερνιέ είδε τον Λορίς να του στερεί το γκολ, όμως ο Γάλλος δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και στο δεύτερο μέρος της παράτασης με μια από τις αλλαγές.

Στο 107′ ο Κρουκς άνοιξε κάθετα για τον Κόμπερν που έφυγε στην πλάτη του Ρεγκιλόν και με τρομερό τελείωμα διαμόρφωσε το 1-0 απέναντι στην Τότεναμ που άργησε να ξυπνήσει και απείλησε δις με τον Σον αλλά δίχως να σκοράρει για να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι.

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 της Πιτερμπόρο χάρη στα γκολ των Μαχρέζ και Γκρίλις μέσα σε διάστημα 7′ στο δεύτερο μέρος (60′, 67′). Το highlight της βραδιάς ήταν η είσοδος των Πολιτών με τη σημαία της Ουκρανίας αλλά και η παράδοση του περιβραχιονίου στον Ολεξάντρ Ζιντσένκο ως ένδειξη αλληλεγγύης για τα όσα βιώνει το έθνος του αυτές τις δύσκολες μέρες.

Το τρίτο από τα εισιτήρια της Τρίτης (1/3) δόθηκε στην Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο που δεν… πάτησε την μπανανόφλουδα και με το 2-1 επί της Στόουκ προκρίθηκε στους «8» της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Λυτρωτής στο 82ο λεπτό ήταν ο Ρίντεβαλντ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «16»

Τρίτη 1/3

Πιτέρμπορο – Μάντσεστερ Σίτι 0-2 (60′ Μαχρέζ, 67′ Γκρίλις)

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ 2-1 (53′ Κουγιατέ, 82′ Ρίντεβαλντ / 58′ Τιμόν)

Μίντλεσμπρο – Τότεναμ 1-0 παρ. (107′ Κόμπερν)

Τετάρτη 2/3

Λούτον – Τσέλσι (21:15)

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (21:30)

Λίβερπουλ – Νόριτς (22:15)

Πέμπτη 3/3

Έβερτον – Μπόρχαμ Γουντ (22:15)

Δευτέρα 7/3

Νότιγχαμ – Χάντερσφιλντ (21:30)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς