18.4 C
Athens

Μίλαν – Ίντερ 0-0: Ντέρμπι που θα ξεχαστεί γρήγορα, η πρόκριση θα κριθεί τον Απρίλη

Σαράντα μέρες (ως τις 20 Απριλίου) θα χρειαστεί να περιμένουν Μίλαν και Ίντερ για να παλέψουν εκ νέου και να διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο έληξε ισόπαλο δίχως σκορ (0-0) με τους Ροσονέρι να είναι ανώτεροι αλλά όχι αποτελεσματικοί για την κρισιμότητα του αγώνα.

Κι αν πριν από μερικές εβδομάδες η Μίλαν με ανατροπή έφτασε στη νίκη, τώρα η Ίντερ ήταν πιο ψυλλιασμένη και έπαιξε για να κρατήσει το μηδέν και το κατάφερε. Μετά το 60′ δεν υπήρχε φάση στην αναμέτρηση και με τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να ισχύει στο Κύπελλο, θα χρειαστεί να κερδίσει με καθαρό σκορ για να προκριθεί και να αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους – Φιορεντίνα.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (84′ Καλάμπρια), Τομόρι, Ρομανιόλι (26′ Καλουλού), Ερνάντες, Μπενασέρ, Κεσί, Σαλεμάκερς (67′ Μεσίας), Κρούνιτς (67′ Μπραΐμ Ντίαθ), Λεάο (67′ Ρέμπιτς), Ζιρού

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Πέρισιτς (88′ Γκόζενς), Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (65′ Βιδάλ), Ντάμφρις (88′ Ντάρμιαν), Τζέκο (79′ Κορέα), Μαρτίνες (65′ Σάντσες)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς