21.5 C
Athens

H θεία Polly των PEAKY BLINDERS προειδοποιεί την ΑΕΚ!

Για να μην πάθει η ΑΕΚ καμιά λαχτάρα απόψε με τη Βίντι, η θεία Polly των PEAKY BLINDERS κάνει αποκαλύψεις… «Panama Papers»!

Η θεία POLLY των PEAKY BLINDERS έχει ωραία ιστοριούλα να διηγηθεί για τον ιδιοκτήτη της Βίντι, τον πολλά «βαρύ» Σάντορ Τσάνγι, τον τραπεζίτη και πιο πλούσιο Ούγγρο πολίτη, τον μοναδικό που είναι γραμμένος στο περιοδικό των φραγκάτων «Forbes».

Ο Σάντορ είναι και μεγάλη μούρη στο περίφημο σκάνδαλο «Panama Papers»! Έκανε, λέει, αυτή την υπεράκτια εταιρία, για ν’ αποφύγει τη φορολογία στην Ουγγαρία. Μία εταιρία που εξυπηρετούσε κάτι γιοτ και κότερα.

Να κάνουμε παρένθεση εδώ. Ο Τσάνγι άλλαξε την ονομασία της Βιντεότον και την έκανε, VENI VIDI VICI. Της εταιρίας του, δηλαδή, για τον εξοπλισμό χλιδάτων πλοίων.

Δεν έκανε τίποτα… κακό ο Σάντορ, ίσα – ίσα. Ένας fraga-man που σέβεται τον εαυτό του, μία υπεράκτια εταιρία, την έχει. Κι αν είναι γραμμένος στα «Panama Papers», κανένα πρόβλημα. Στην Ουγγαρία μπορεί να μην το ξέρουν και καθόλου.

Γιατί να μην το γνωρίζουν οι Ούγγροι; Διότι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα χαρτιά από τον Παναμά, τα Μέσα στην Ουγγαρία το… αποσιώπησαν. Όλα εκτός από το Direkt36. Είχε φροντίσει γι αυτό ο φίλος του Σάντορ, πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν.

Κατά τα άλλα, το FWS.GR τα έγραψε. Ο Σάντορ είναι πετρελαιάς, πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ουγγαρίας, αντιπρόεδρος της FIFA, ελέγχει και τη διατροφική αλυσίδα της Ουγγαρίας.

Τώρα, αν ο Σάντορ Τσάνγι κατηγορείται ότι έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους διαιτητές κι έτσι η Βίντι παίρνει άνετα τα πρωταθλήματα, πάντα τέτοια λέγονται για τους fraga-men.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς