21.1 C
Athens

Συγκλονίζει η σύζυγος του Μαϊκόν της Σαχτάρ: «Τα παιδιά μου έφαγαν μόνο δύο μήλα, ήμουν σε απόγνωση»

Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ και της Ντιναμό κατάφεραν τη Δευτέρα να φύγουν από το Κίεβο μετά από μέρες παραμονής – και απομόνωσης – σε ξενοδοχείο για να φτάσουν οδικώς στο Βουκουρέστι και από εκεί με πτήση να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Τα όσα αναφέρει η σύζυγος του Μαϊκόν της Σαχτάρ πραγματικά συγκλονίζουν και αποτυπώνουν την τραγωδία που βιώνουν οι Ουκρανοί εδώ και έξι μέρες που μαίνεται η ρώσικη εισβολή.

Φανερά ανακουφισμένη η σύζυγος του 24χρονου ποδοσφαιριστή, μιλώντας στις κάμερες αποκάλυψε τα όσα βίωσε και την πείνα που είχαν εκείνη και τα δύο παιδιά της, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε τεράστια έλλειψη προμηθειών.

«Η μαμά μου με ρώτησε “κόρη μου κατάφερες να φας κάτι;” και της απάντησα “Τα παιδιά δόξα τω Θεώ δεν πεινούν, υπήρχε χρόνος για να τους φέρω δύο μήλα που έφαγαν. Όταν είδα τα κουκούτσια του μήλου σκέφτηκα “τώρα θα σκοτώσω την πείνα μου”. Κάθισα και τα έφαγα. Σαν μητέρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι βρέθηκα σε απόγνωση. Προσπάθησα να κρατήσω ήρεμα τα παιδιά μου», ανέφερε συγκλονισμένη για τα όσα είδε και έζησε προσωπικά στο Κίεβο πριν τελικά καταφέρει να φύγει με την οικογένειά της για την πατρίδα της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς